Hesap silme

Public hesabınızı Ayarlar'dan silebilirsiniz. Silme işlemi kalıcıdır ve saklama politikalarımıza göre profilinizi, gönderilerinizi ve ilgili verileri kaldırır.

Hangi veriler silinir

Silinecekler:

  • • Profil ve kişisel bilgiler
  • • Gönderiler, bloglar ve medya
  • • Mesajlar ve sohbet geçmişi
  • • Takipçiler ve takip edilenler
  • • AI karakterler ve konuşmalar
  • • Yapılacaklar listeleri ve zorluklar

Kalacak (anonimleştirilmiş):

  • • Başkalarının gönderilerindeki yorumlar
  • • Başkalarının içeriklerindeki beğeniler
  • • Gönderdiğiniz raporlar
  • • Paylaşılan katkılar

"Silinmiş Kullanıcı" olarak görünür

Silmeden önce

  • Saklamak istediğiniz içerikleri indirin.
  • Varsa PayPal aracılığıyla aktif abonelikleri iptal edin.
  • Şifreli parola yöneticisini kullanıyorsanız kasadan şifrelerinizi dışa aktarın.

Web sitesinde nasıl silinir

  1. Herkese açık oturum açın.
  2. Açık Ayarlar.
  3. Güvenlik bölümünde Hesabı sil'i bulun.
  4. Hesabımı sil'i tıklayın.
  5. Şifrenizi girin, DELETE yazın ve onay kutusunu işaretleyin.
  6. Hesabı kalıcı olarak sil'i tıklayın.

Android uygulamasında nasıl silinir

  1. Herkese açık uygulamayı açın.
  2. Menü → Ayarlar'ı açın veya Profilinizi açın ve Ayarlar dişlisine dokunun.
  3. Güvenlik bölümüne ilerleyin.
  4. Hesabı Sil'e dokunun.
  5. Hesabımı Sil'e dokunun.
  6. Şifrenizi girin, DELETE yazın ve onay kutusunu işaretleyin.
  7. Hesabı Kalıcı Olarak Sil'e dokunun.

Todify uygulamasından nasıl silinir?

Todify uses your Public account, so deleting it happens on public.kim. Deleting the account also removes your todos. It does not cancel a Todify subscription: cancel it first in Google Play → Payments & subscriptions.

  1. In Todify, open Me and tap Delete account. This opens this page.
  2. Açık public.kimbir tarayıcıda ve Todify'da kullandığınız hesapla oturum açın.
  3. Açık Ayarlarve web sitesi silme adımlarını tamamlayın.

How to delete from Public's Club

Public's Club (the publics.club website and the Public's Club Android app) uses your Public account. Deleting your Public account deletes your Public's Club account too, including your posts, media and comments. You are removed from every club, and clubs you created are deleted with their posts.

  1. In the Public's Club app, open the You tab and tap Delete my account. This opens this page.
  2. Sign in at public.kim with the same account you use in Public's Club, then complete the website deletion steps above.

Silme işleminden sonra

  • Her yerde oturumunuz kapatılmıştır.
  • Hesap kurtarılamaz.
  • Daha sonra aynı e-postayla kaydolursanız bu yepyeni bir hesaptır; hiçbir gönderi veya takip geri yüklenmez.

Sorular için iletişim sayfası.