Odstránenie účtu

Verejný účet môžete odstrániť v časti Nastavenia na webovej lokalite alebo v aplikácii pre Android. Todify používa rovnaký verejný účet - odstráňte ho na webovej stránke. Odstránenie je trvalé a nemožno ho vrátiť späť.

Aké údaje sa vymažú

Vymaže sa:

  • • Profil a osobné informácie
  • • Príspevky a médiá
  • • Správy a história četov
  • • Nasledovatelia a sledovanie
  • • AI postavy a konverzácie
  • • Zoznamy úloh a výzvy

Zostanú (anonymizované):

  • • Komentáre k príspevkom ostatných
  • • Páči sa mi obsah iných používateľov
  • • Hlásenia, ktoré ste odoslali
  • • Zdieľané príspevky

Zobrazuje sa ako „Odstránený používateľ“

Pred odstránením

  • Stiahnite si akýkoľvek obsah, ktorý si chcete ponechať.
  • Ak je to možné, zrušte aktívne predplatné prostredníctvom služby PayPal.
  • Ak používate správcu šifrovaných hesiel, exportujte heslá z trezoru.

Ako odstrániť na webe

  1. Prihláste sa verejne.
  2. Otvorte Nastavenia.
  3. V sekcii zabezpečenia nájdite položku Odstrániť účet.
  4. Kliknite na položku Odstrániť môj účet.
  5. Zadajte svoje heslo, zadajte DELETE a začiarknite políčko na potvrdenie.
  6. Kliknite na položku Odstrániť účet natrvalo.

Ako odstrániť v aplikácii pre Android

  1. Otvorte aplikáciu Verejné.
  2. Otvorte ponuku → Nastavenia alebo otvorte svoj profil a klepnite na ozubené koliesko Nastavenia.
  3. Prejdite do časti Zabezpečenie.
  4. Klepnite na položku Odstrániť účet.
  5. Klepnite na položku Odstrániť môj účet.
  6. Zadajte svoje heslo, zadajte DELETE a začiarknite políčko na potvrdenie.
  7. Klepnite na Odstrániť účet natrvalo.

Ako odstrániť z aplikácie Todify

Todify uses your Public account, so deleting it happens on public.kim. Deleting the account also removes your todos. It does not cancel a Todify subscription: cancel it first in Google Play → Payments & subscriptions.

  1. In Todify, open Me and tap Delete account. This opens this page.
  2. Otvorte public.kimv prehliadači a prihláste sa pomocou rovnakého účtu, ktorý používate v Todify.
  3. Otvorte Nastaveniaa dokončite kroky na odstránenie webovej lokality.

How to delete from Public's Club

Public's Club (the publics.club website and the Public's Club Android app) uses your Public account. Deleting your Public account deletes your Public's Club account too, including your posts, media and comments. You are removed from every club, and clubs you created are deleted with their posts.

  1. In the Public's Club app, open the You tab and tap Delete my account. This opens this page.
  2. Sign in at public.kim with the same account you use in Public's Club, then complete the website deletion steps above.

Po vymazaní

  • Všade ste odhlásení.
  • Účet nie je možné obnoviť.
  • Ak sa neskôr zaregistrujete pomocou rovnakého e-mailu, ide o úplne nový účet – neobnovia sa žiadne príspevky ani sledovanosti.

V prípade otázok nás kontaktujte prostredníctvom kontaktná stránka.