Ștergerea contului

Vă puteți șterge contul public din Setări de pe site-ul web sau din aplicația Android. Todify folosește același cont public - ștergeți-l de pe site. Ștergerea este permanentă și nu poate fi anulată.

Ce date sunt șterse

Vor fi șterse:

  • • Profil și informații personale
  • • Postări și media
  • • Istoricul mesajelor și chat
  • • Urmăritori și urmăritori
  • • Personaje AI și conversații
  • • Liste de activități și provocări

Va rămâne (anonimizat):

  • • Comentarii la postările altora
  • • Like-uri pentru conținutul altora
  • • Rapoartele pe care le-ați trimis
  • • Contribuții comune

Afișează ca „Utilizator șters”

Înainte de a șterge

  • Descărcați orice conținut pe care doriți să îl păstrați.
  • Anulați abonamentele active prin PayPal, dacă este cazul.
  • Exportați parolele din seif dacă utilizați managerul de parole criptat.

Cum se șterge de pe site

  1. Conectați-vă la Public.
  2. Deschide Setări.
  3. În secțiunea de securitate, găsiți Ștergeți contul.
  4. Faceți clic pe Ștergeți contul meu.
  5. Introduceți parola, tastați DELETE și bifați caseta de confirmare.
  6. Faceți clic pe Ștergeți permanent contul.

Cum se șterge în aplicația Android

  1. Deschideți aplicația Public.
  2. Deschideți Meniu → Setări sau deschideți profilul și atingeți roata Setări.
  3. Derulați la secțiunea Securitate.
  4. Atingeți Ștergeți contul.
  5. Atinge Șterge contul meu.
  6. Introduceți parola, tastați DELETE și bifați caseta de confirmare.
  7. Atingeți Ștergeți contul definitiv.

Cum să ștergeți din aplicația Todify

Todify uses your Public account, so deleting it happens on public.kim. Deleting the account also removes your todos. It does not cancel a Todify subscription: cancel it first in Google Play → Payments & subscriptions.

  1. In Todify, open Me and tap Delete account. This opens this page.
  2. Deschide public.kimîntr-un browser și conectați-vă cu același cont pe care îl utilizați în Todify.
  3. Deschide Setăriși finalizați pașii de ștergere a site-ului web.

How to delete from Public's Club

Public's Club (the publics.club website and the Public's Club Android app) uses your Public account. Deleting your Public account deletes your Public's Club account too, including your posts, media and comments. You are removed from every club, and clubs you created are deleted with their posts.

  1. In the Public's Club app, open the You tab and tap Delete my account. This opens this page.
  2. Sign in at public.kim with the same account you use in Public's Club, then complete the website deletion steps above.

După ștergere

  • Ești deconectat peste tot.
  • Contul nu poate fi recuperat.
  • Dacă vă înregistrați ulterior cu același e-mail, este un cont nou-nouț - nu sunt restabilite postări sau urmăriri.

Pentru întrebări, contactați-ne prin intermediul pagina de contact.