Usunięcie konta

Możesz usunąć swoje konto Public w Ustawieniach. Usunięcie jest trwałe i zgodnie z naszymi politykami przechowywania danych usuwa Twój profil, posty i powiązane dane.

Jakie dane są usuwane

Zostanie usunięte:

  • • Profil i dane osobowe
  • • Posty, blogi i multimedia
  • • Wiadomości i historia czatu
  • • Obserwujący i obserwowani
  • • Postacie AI i rozmowy
  • • Listy zadań i wyzwania

Pozostanie (zanonimizowane):

  • • Komentarze pod postami innych
  • • Polubienia treści innych
  • • Zgłoszenia, które wysłałeś
  • • Udostępnione wkłady

Wyświetlane jako „Usunięty użytkownik“

Przed usunięciem

  • Pobierz wszelkie treści, które chcesz zachować.
  • Anuluj aktywne subskrypcje przez PayPal, jeśli dotyczy.
  • Wyeksportuj hasła z sejfu, jeśli używasz zaszyfrowanego menedżera haseł.

Jak usunąć na stronie

  1. Zaloguj się w trybie publicznym.
  2. Otwarte Ustawienia.
  3. W sekcji bezpieczeństwa znajdź opcję Usuń konto.
  4. Kliknij Usuń moje konto.
  5. Wprowadź swoje hasło, wpisz DELETE i zaznacz pole potwierdzenia.
  6. Kliknij Usuń konto trwale.

Jak usunąć w aplikacji na Androida

  1. Otwórz aplikację Publiczna.
  2. Otwórz Menu → Ustawienia lub otwórz swój Profil i dotknij koła zębatego Ustawienia.
  3. Przewiń do sekcji Bezpieczeństwo.
  4. Kliknij Usuń konto.
  5. Kliknij Usuń moje konto.
  6. Wprowadź swoje hasło, wpisz DELETE i zaznacz pole potwierdzenia.
  7. Kliknij Usuń konto trwale.

Jak usunąć z aplikacji Todify

Todify uses your Public account, so deleting it happens on public.kim. Deleting the account also removes your todos. It does not cancel a Todify subscription: cancel it first in Google Play → Payments & subscriptions.

  1. In Todify, open Me and tap Delete account. This opens this page.
  2. Otwarte public.kimw przeglądarce i zaloguj się na to samo konto, którego używasz w Todify.
  3. Otwarte Ustawieniai wykonaj kroki usuwania witryny.

How to delete from Public's Club

Public's Club (the publics.club website and the Public's Club Android app) uses your Public account. Deleting your Public account deletes your Public's Club account too, including your posts, media and comments. You are removed from every club, and clubs you created are deleted with their posts.

  1. In the Public's Club app, open the You tab and tap Delete my account. This opens this page.
  2. Sign in at public.kim with the same account you use in Public's Club, then complete the website deletion steps above.

Po usunięciu

  • Wszędzie jesteś wylogowany.
  • Konta nie można odzyskać.
  • Jeśli później zarejestrujesz się przy użyciu tego samego adresu e-mail, będzie to zupełnie nowe konto — żadne posty ani obserwacje nie zostaną przywrócone.

W przypadku pytań skontaktuj się z nami przez stronę kontaktową.