ଖାତା ବିଲୋପ
ୱେବସାଇଟ୍ କିମ୍ବା ଆଣ୍ଡ୍ରଏଡ୍ ଆପ୍ ରେ ସେଟିଂସମୂହରୁ ଆପଣ ଆପଣଙ୍କର ପବ୍ଲିକ୍ ଆକାଉଣ୍ଟ୍ ଡିଲିଟ୍ କରିପାରିବେ | ଟୋଡିଫ୍ ସମାନ ପବ୍ଲିକ୍ ଆକାଉଣ୍ଟ୍ ବ୍ୟବହାର କରେ - ଏହାକୁ ୱେବସାଇଟ୍ ରେ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ | ବିଲୋପ ସ୍ଥାୟୀ ଏବଂ ପୂର୍ବବତ୍ ହୋଇପାରିବ ନାହିଁ |
କେଉଁ ଡାଟା ଡିଲିଟ୍ ହୋଇଛି |
ବିଲୋପ ହେବ:
- • ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ଏବଂ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ସୂଚନା |
- • ପୋଷ୍ଟ ଏବଂ ମିଡିଆ |
- • ବାର୍ତ୍ତା ଏବଂ ଚାଟ୍ ଇତିହାସ |
- • ଅନୁସରଣକାରୀ ଏବଂ ଅନୁସରଣକାରୀ |
- • AI ବର୍ଣ୍ଣ ଏବଂ ବାର୍ତ୍ତାଳାପ |
- • ଟୋଡୋ ତାଲିକା ଏବଂ ଆହ୍ .ାନଗୁଡିକ |
ରହିବ (ଅଜ୍ଞାତ):
- • ଅନ୍ୟମାନଙ୍କ ପୋଷ୍ଟଗୁଡିକ ଉପରେ ମନ୍ତବ୍ୟ
- • ଅନ୍ୟମାନଙ୍କ ବିଷୟବସ୍ତୁକୁ ପସନ୍ଦ କରେ |
- • ଆପଣ ଦାଖଲ କରିଥିବା ରିପୋର୍ଟଗୁଡିକ |
- • ଅଂଶୀଦାର ଅବଦାନ
"ଡିଲିଟ୍ ୟୁଜର୍" ଭାବରେ ଦେଖାଏ |
ଆପଣ ଡିଲିଟ୍ କରିବା ପୂର୍ବରୁ
- ଆପଣ ରଖିବାକୁ ଚାହୁଁଥିବା ଯେକ content ଣସି ବିଷୟବସ୍ତୁ ଡାଉନଲୋଡ୍ କରନ୍ତୁ |
- ଯଦି ପ୍ରଯୁଜ୍ୟ ତେବେ ପେପାଲ ମାଧ୍ୟମରେ ସକ୍ରିୟ ସଦସ୍ୟତା ବାତିଲ କରନ୍ତୁ |
- ଯଦି ଆପଣ ଏନକ୍ରିପ୍ଟ ହୋଇଥିବା ପାସୱାର୍ଡ ମ୍ୟାନେଜର୍ ବ୍ୟବହାର କରନ୍ତି ତେବେ ଭାଲ୍ଟରୁ ପାସୱାର୍ଡ ରପ୍ତାନି କରନ୍ତୁ |
ୱେବସାଇଟ୍ ରେ କିପରି ଡିଲିଟ୍ କରିବେ |
- ଜନସାଧାରଣଙ୍କୁ ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରନ୍ତୁ |
- ଖୋଲନ୍ତୁ | ସେଟିଂସମୂହ.
- ସୁରକ୍ଷା ବିଭାଗରେ, ଖାତା ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ |
- ମୋ ଖାତା ବିଲୋପ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ |
- ଆପଣଙ୍କର ପାସୱାର୍ଡ ପ୍ରବେଶ କରନ୍ତୁ, DELETE ଟାଇପ୍ କରନ୍ତୁ ଏବଂ ନିଶ୍ଚିତକରଣ ବାକ୍ସ ଯାଞ୍ଚ କରନ୍ତୁ |
- ସ୍ଥାୟୀ ଭାବରେ ଖାତା ବିଲୋପ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ |
ଆଣ୍ଡ୍ରଏଡ୍ ଆପ୍ ରେ କିପରି ଡିଲିଟ୍ କରିବେ |
- ପବ୍ଲିକ୍ ଆପ୍ ଖୋଲନ୍ତୁ |
- ମେନୁ → ସେଟିଂସମୂହ ଖୋଲନ୍ତୁ, କିମ୍ବା ଆପଣଙ୍କର ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ଖୋଲନ୍ତୁ ଏବଂ ସେଟିଂସମୂହ ଗିଅର୍ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ |
- ସୁରକ୍ଷା ବିଭାଗକୁ ସ୍କ୍ରୋଲ୍ କରନ୍ତୁ |
- ଖାତା ବିଲୋପ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ |
- ମୋ ଖାତା ବିଲୋପ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ |
- ଆପଣଙ୍କର ପାସୱାର୍ଡ ପ୍ରବେଶ କରନ୍ତୁ, DELETE ଟାଇପ୍ କରନ୍ତୁ ଏବଂ ନିଶ୍ଚିତକରଣ ବାକ୍ସ ଯାଞ୍ଚ କରନ୍ତୁ |
- ସ୍ଥାୟୀ ଭାବରେ ଖାତା ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ ଟ୍ୟାପ୍ କରନ୍ତୁ |
ଟୋଡିଫ୍ ଆପ୍ ରୁ କିପରି ଡିଲିଟ୍ କରିବେ |
Todify uses your Public account, so deleting it happens on public.kim. Deleting the account also removes your todos. It does not cancel a Todify subscription: cancel it first in Google Play → Payments & subscriptions.
- In Todify, open Me and tap Delete account. This opens this page.
- ଖୋଲନ୍ତୁ | public.kimଏକ ବ୍ରାଉଜରରେ ଏବଂ ଆପଣ ଟୋଡିଫାଇରେ ବ୍ୟବହାର କରୁଥିବା ସମାନ ଆକାଉଣ୍ଟ ସହିତ ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରନ୍ତୁ |
- ଖୋଲନ୍ତୁ | ସେଟିଂସମୂହଏବଂ ୱେବସାଇଟ୍ ଡିଲିଟ୍ ଷ୍ଟେପ୍ ସମାପ୍ତ କରନ୍ତୁ |
How to delete from Public's Club
Public's Club (the publics.club website and the Public's Club Android app) uses your Public account. Deleting your Public account deletes your Public's Club account too, including your posts, media and comments. You are removed from every club, and clubs you created are deleted with their posts.
- In the Public's Club app, open the You tab and tap Delete my account. This opens this page.
- Sign in at public.kim with the same account you use in Public's Club, then complete the website deletion steps above.
ବିଲୋପ ପରେ
- ଆପଣ ସବୁ ସ୍ଥାନରେ ସାଇନ୍ ଆଉଟ୍ ହୋଇଛନ୍ତି |
- ଖାତା ପୁନରୁଦ୍ଧାର ହୋଇପାରିବ ନାହିଁ |
- ଯଦି ଆପଣ ପରେ ସମାନ ଇମେଲ ସହିତ ସାଇନ୍ ଅପ୍ କରନ୍ତି, ଏହା ଏକ ନୂତନ ଖାତା - କ posts ଣସି ପୋଷ୍ଟ କିମ୍ବା ଅନୁସରଣ ପୁନ restored ସ୍ଥାପିତ ହୁଏ ନାହିଁ |
ପ୍ରଶ୍ନଗୁଡିକ ପାଇଁ, ଆମ ମାଧ୍ୟମରେ ଯୋଗାଯୋଗ କରନ୍ତୁ | ଯୋଗାଯୋଗ ପୃଷ୍ଠା |.