Accountverwijdering

U kunt uw Public-account verwijderen via Instellingen. Verwijdering is permanent en verwijdert uw profiel, berichten en bijbehorende gegevens conform ons bewaarbeleid.

Welke gegevens worden verwijderd

Wordt verwijderd:

  • • Profiel en persoonlijke informatie
  • • Berichten, blogs en media
  • • Berichten en chatgeschiedenis
  • • Volgers en volgend
  • • AI-personages en gesprekken
  • • Takenlijsten en uitdagingen

Blijft (geanonimiseerd):

  • • Reacties op berichten van anderen
  • • Vind-ik-leuks op inhoud van anderen
  • • Rapporten die u heeft ingediend
  • • Gedeelde bijdragen

Verschijnt als "Verwijderde gebruiker"

Voordat u verwijdert

  • Download alle inhoud die u wilt bewaren.
  • Annuleer actieve abonnementen via PayPal indien van toepassing.
  • Exporteer wachtwoorden uit de kluis als u de versleutelde wachtwoordbeheerder gebruikt.

Hoe te verwijderen op de website

  1. Sign in to Public.
  2. Open Instellingen.
  3. Zoek in het gedeelte Beveiliging Account verwijderen.
  4. Klik op Mijn account verwijderen.
  5. Voer uw wachtwoord in, typ VERWIJDEREN en vink het bevestigingsvak aan.
  6. Klik op Account definitief verwijderen.

Hoe te verwijderen in de Android-app

  1. Open de Publieke app.
  2. Open Menu → Instellingen, of open uw profiel en tik op het tandwiel Instellingen.
  3. Scroll naar het gedeelte Beveiliging.
  4. Tik op Account verwijderen.
  5. Tik op Mijn account verwijderen.
  6. Voer uw wachtwoord in, typ VERWIJDEREN en vink het bevestigingsvak aan.
  7. Tik op Account permanent verwijderen.

Hoe te verwijderen uit de Todify-app

Todify uses your Public account, so deleting it happens on public.kim. Deleting the account also removes your todos. It does not cancel a Todify subscription: cancel it first in Google Play → Payments & subscriptions.

  1. In Todify, open Me and tap Delete account. This opens this page.
  2. Open public.kimin een browser en log in met hetzelfde account dat u in Todify gebruikt.
  3. Open Instellingenen voltooi de stappen voor het verwijderen van de website.

How to delete from Public's Club

Public's Club (the publics.club website and the Public's Club Android app) uses your Public account. Deleting your Public account deletes your Public's Club account too, including your posts, media and comments. You are removed from every club, and clubs you created are deleted with their posts.

  1. In the Public's Club app, open the You tab and tap Delete my account. This opens this page.
  2. Sign in at public.kim with the same account you use in Public's Club, then complete the website deletion steps above.

Na verwijdering

  • U bent overal afgemeld.
  • Het account kan niet worden hersteld.
  • Als je je later aanmeldt met hetzelfde e-mailadres, is het een gloednieuw account; er worden geen berichten of volgers hersteld.

Voor vragen, neem contact met ons op via de contactpagina.