Smazání účtu

Svůj veřejný účet můžete smazat v Nastavení na webu nebo v aplikaci pro Android. Todify používá stejný veřejný účet – smažte ho na webu. Smazání je trvalé a nelze jej vrátit zpět.

Jaká data jsou smazána

Bude smazáno:

  • • Profil a osobní údaje
  • • Příspěvky a média
  • • Zprávy a historie chatu
  • • Sledující a sledující
  • • AI postavy a konverzace
  • • Seznamy úkolů a výzvy

Zůstane (anonymizováno):

  • • Komentáře k příspěvkům ostatních
  • • To se mi líbí u obsahu ostatních
  • • Zprávy, které jste odeslali
  • • Sdílené příspěvky

Zobrazuje se jako „smazaný uživatel“

Než smažete

  • Stáhněte si jakýkoli obsah, který si chcete ponechat.
  • V případě potřeby zrušte aktivní předplatné prostřednictvím služby PayPal.
  • Pokud používáte správce šifrovaných hesel, exportujte hesla z úložiště.

Jak smazat na webu

  1. Přihlaste se jako Veřejné.
  2. Otevřít Nastavení.
  3. V sekci zabezpečení najděte Smazat účet.
  4. Klikněte na Smazat můj účet.
  5. Zadejte své heslo, zadejte DELETE a zaškrtněte políčko pro potvrzení.
  6. Klikněte na Smazat účet trvale.

Jak odstranit v aplikaci pro Android

  1. Otevřete aplikaci Veřejné.
  2. Otevřete nabídku → Nastavení nebo otevřete svůj profil a klepněte na ozubené kolo Nastavení.
  3. Přejděte do části Zabezpečení.
  4. Klepněte na Smazat účet.
  5. Klepněte na Smazat můj účet.
  6. Zadejte své heslo, zadejte DELETE a zaškrtněte políčko pro potvrzení.
  7. Klepněte na Smazat účet trvale.

Jak odstranit z aplikace Todify

Todify uses your Public account, so deleting it happens on public.kim. Deleting the account also removes your todos. It does not cancel a Todify subscription: cancel it first in Google Play → Payments & subscriptions.

  1. In Todify, open Me and tap Delete account. This opens this page.
  2. Otevřít public.kimv prohlížeči a přihlaste se pomocí stejného účtu, který používáte v Todify.
  3. Otevřít Nastavenía dokončete kroky pro odstranění webu.

How to delete from Public's Club

Public's Club (the publics.club website and the Public's Club Android app) uses your Public account. Deleting your Public account deletes your Public's Club account too, including your posts, media and comments. You are removed from every club, and clubs you created are deleted with their posts.

  1. In the Public's Club app, open the You tab and tap Delete my account. This opens this page.
  2. Sign in at public.kim with the same account you use in Public's Club, then complete the website deletion steps above.

Po smazání

  • Všude jste odhlášeni.
  • Účet nelze obnovit.
  • Pokud se později zaregistrujete pomocí stejného e-mailu, jedná se o zcela nový účet – žádné příspěvky ani sledování se neobnoví.

V případě dotazů nás kontaktujte prostřednictvím kontaktní stránku.