Выдаленне акаўнта
Вы можаце выдаліць свой грамадскі ўліковы запіс у наладах на вэб-сайце або ў праграме Android. Todify выкарыстоўвае той жа публічны акаўнт — выдаліце яго на сайце. Выдаленне з'яўляецца незваротным і не можа быць адменена.
Якія дадзеныя выдаляюцца
Будуць выдалены:
- • Профіль і асабістая інфармацыя
- • Паведамленні і медыя
- • Паведамленні і гісторыя чатаў
- • Падпісчыкі і наступныя
- • Персанажы AI і размовы
- • Спісы спраў і задачы
Застанецца (ананімна):
- • Каментарыі да паведамленняў іншых
- • Лайкі на чужым кантэнте
- • Справаздачы, якія вы падалі
- • Сумесныя ўклады
Паказваецца як "Выдалены карыстальнік"
Перш чым выдаліць
- Спампуйце любы кантэнт, які хочаце захаваць.
- Адмяніце актыўныя падпіскі праз PayPal, калі гэта магчыма.
- Экспартуйце паролі са сховішча, калі вы выкарыстоўваеце менеджэр зашыфраваных пароляў.
Як выдаліць на сайце
- Увайдзіце ў Public.
- Адкрыты Налады.
- У раздзеле бяспекі знайдзіце Выдаліць уліковы запіс.
- Націсніце Выдаліць мой уліковы запіс.
- Увядзіце пароль, увядзіце ВЫДАЛІЦЬ і адзначце поле пацверджання.
- Націсніце Выдаліць уліковы запіс назаўжды.
Як выдаліць у праграме Android
- Адкрыйце праграму Public.
- Адкрыйце Меню → Налады або адкрыйце свой профіль і дакраніцеся да шасцярэнькі Налад.
- Пракруціце да раздзела Бяспека.
- Націсніце Выдаліць уліковы запіс.
- Націсніце «Выдаліць мой уліковы запіс».
- Увядзіце пароль, увядзіце ВЫДАЛІЦЬ і адзначце поле пацверджання.
- Націсніце «Выдаліць уліковы запіс назаўжды».
Як выдаліць з праграмы Todify
Todify uses your Public account, so deleting it happens on public.kim. Deleting the account also removes your todos. It does not cancel a Todify subscription: cancel it first in Google Play → Payments & subscriptions.
- In Todify, open Me and tap Delete account. This opens this page.
- Адкрыты public.kimу браўзеры і ўвайдзіце ў той жа ўліковы запіс, які вы выкарыстоўваеце ў Todify.
- Адкрыты Наладыі выканайце этапы выдалення вэб-сайта.
How to delete from Public's Club
Public's Club (the publics.club website and the Public's Club Android app) uses your Public account. Deleting your Public account deletes your Public's Club account too, including your posts, media and comments. You are removed from every club, and clubs you created are deleted with their posts.
- In the Public's Club app, open the You tab and tap Delete my account. This opens this page.
- Sign in at public.kim with the same account you use in Public's Club, then complete the website deletion steps above.
Пасля выдалення
- Вы ўсюды выйшлі з сістэмы.
- Уліковы запіс немагчыма аднавіць.
- Калі вы пазней зарэгіструецеся з тым жа адрасам электроннай пошты, гэта будзе зусім новы ўліковы запіс — публікацыі і падпіскі не аднаўляюцца.
Па пытаннях звяртайцеся да нас праз старонка кантактаў.